zondag 12 januari 2014

Patroon voor Lunchtas "Tiny Anniek"** Koop Patroon Lunch/schoudertas Tiny Anniek** 
Hartelijk dank voor uw interesse in het patroontje van de lunch/schoudertas "tiny Anniek" van Mai Designs nl!

*HIER* vind u diverse voorbeelden van tassen naar dit patroon door mij gemaakt

en *HIER* voorbeelden van zij die het met het door hun gekochte patroontje maakten :D
Het afgewerkte tasje is 22x17x6 centimeter groot bij benadering.

Ontworpen om als lunchtasje te kunnen dienen past er precies een lunchbeker en lunchtrommel in, met ruimte voor een extra pakje sap en een snack :) Ook prima geschikt als schoudertas.

Maak het zo groot of klein als je wilt, voeg een ritsje van buiten toe of een extra vakje met knoopje aan de voorkant :)


Opties en kosten: 


*A  voor een downloadbaar patroon in PDF formaat, samen met de werkbeschrijving wordt deze naar u toe gestuurd zodra de betaalbevestiging (een printscreen uit Paint is al voldoende) door u naar mij is verzonden. 

€ 6,50

*B  een met de hand getekend patroon op papier, beschrijving in PDF bestand
€ 9,50 


Bestellen 

U bestelt door mij een bericht via Facebook of Email te sturen en aan te geven welk patroon, of welke patronen, u kopen wilt. 
U ontvangt dan direct alle gegevens om te betalen van mij. 
Betalen gaat via overschrijving naar mijn rekeningnummer (ING in NL) of via Paypal.
voor het laatste heb ik uw email adres nodig zodat ik voor u een betaling op maat maken kan. 

Zodra de betaling binnen is, of u mij een betaal bewijs heeft toegestuurd, krijgt u alle digitale bestanden toegezonden en wordt u een uitnodiging voor de online werkgroep toegestuurd. 
Papieren patronen gaan op de post zodra de betaling op de bank binnen is. 

Facebook: *klik HIER*


Email: *klik HIER*
Paypal: *Hier* ben ik te vinden

Afhandeling


Wanneer u het totaalbedrag op mijn rekening overschrijft, en mij een betaal bevestiging stuurt samen met uw adres, zal ik direct wanneer dat gezien is, een PDF bestand toesturen met de werkbeschrijving van het patroontje. De rest komt via de post wanneer ik de betaling binnen heb*.


U krijgt altijd bericht wanneer het pakket is gepost, wanneer u 7 dagen later nog niets ontvangen heeft, neemt u dan a.u.b. contact met mij op. 

*uitgezonderd het digitale patroon, deze krijgt u na de betaal bevestiging (dit kan al gewoon een screenshot zijn van de voltooide betaling) direct toegestuurd. Via Paypal betaald? Dan krijgt u het patroontje toegestuurd zodra uw betaling binnen is.
Een workshop kom ik graag zelf geven, daar dit niet van vandaag op morgen gepland kan worden, kunt u daar het best even contact voor opnemen met mij. Contacteer mij via Facebook *HIER*Ik ben zeer benieuwd naar uw resultaat en ervaring.
Plaats uw eigen gemaakte creaties online en gebruik daarvoor de #MaiDesignsNL en u kunt worden uitgekozen om in de etalage gezet te worden hier op de blog :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan Mai Designs NL - de Blog!