Door mij, voor jou?

Hallo bezoeker!

Leuk dat je ook even hier nog komt kijken.
Op deze pagina vind je een aantal creaties die te bestellen zijn geweest. Allen op maat en naar smaak gemaakt.

 Klik op de voorbeeld foto en zie wat er nog meer mogelijk is!

Tassen

 Lunch/school/schouder tas - tiny Anniek Lunch-Schoudertas 


 Luiertas - Dottie Elia Rugtas - Laila - coming soon!
 telefoonboekjes

Telefoonboekje anno 2014
KidsP@kket - COMING SOON!

Knikkerz@k
Rugz@k
Voor ieder model geldt, dat de definitieve prijs afhankelijk is van de stoffen en materialen die je hebt gekozen. De levertijd is vanaf het moment dat de eerste helft van de betaling binnen is bij mij, maximaal 3 weken, tenzij anders afgesproken en tenzij anders aangegeven. In de zomervakantie bijvoorbeeld, zijn er 3 weken waarin ik niet naaien zal wanneer de kinderen thuis zijn :) Tegelijkertijd is het zo, dat een project misschien niet zo lang duurt om te maken en dat tussendoor kan. Ook spoed is geen punt, geef het aan en ik doe wat ik kan. 

BESTELLEN: Neem contact op met mij via Facebook of email. Wanneer je doorgeeft wat je wensen zijn maak ik op voorhand een prijsberekening. Stoffen zijn te vinden in de map INSPIRATIE 

Wanneer je akkoord gaat met het model, het materiaal en de prijs, betaal je 50% van de totaalprijs vooruit, waarna ik de materialen bestellen kan. Zodra de bestelling klaar is krijg je bericht, al zal je diverse keren een foto toegestuurd krijgen haha. Zodra de verzendkosten bekend zijn kan de laatste betaling over gemaakt worden en wordt je bestelling verzonden of afgeleverd.
**pagina in opbouw, binnenkort is hier meer informatie beschikbaar.

*** Geen van de creaties of patronen beschikbaar via Mai Designs NL mag worden gebruikt voor commerciĆ«le doeleinden, tenzij een verkoop en/of workshop licentie is aangekocht Met uitzondering van de gratis patronen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan Mai Designs NL - de Blog!