woensdag 14 mei 2014

Kidsp@kket deel 1

Kidp@kket deel 1 - Knikkerz@k 
De knikkerz@k

-heeft leuke details op de hoeken, door de bodem en voering kan de knikkerz@k in de meest complexe vorm uit zichzelf staan, haalt de stevigheid uit de voering maar zal niet omvallen en alle knikkers over de vloer doen rollen ;)
-kan gevoerd worden, maar ook ongevoerd blijven
-is natuurlijk niet alleen geschikt voor knikkers, maar ook voor bloempjes, snoepjes, mascara, schatten, maandverbandjes.. ... enzovoort!Maak er nog een handvat aan en appliceer een dierengezichtje voor een leuk klein tasje :)

Verkleind en met een doorzichtig stofje kan het dienen als doopsuikerzakje, of met een leuk vrolijk stofje leuk om traktaties in uit te delen.

Vergroot prima geschikt om alle onderdelen van Rummicub in op te bergen :)


Knikkerz@k patroon los verkrijgbaar voor € 3,50 in PDF vorm.Bestellen doet u door mij een bericht op Facebook, of een email te versturen, met de mededeling dat u een patroontje uit het Kidsp@kket wilt kopen, dan stuur ik de betaalgevens naar u toe.

Vermeld u welk deel hebben wilt, mocht u de losse delen kopen krijgt u bij het laatste deel korting & het extra patroon toegestuurd.

Zodra ik uw betaling binnen heb, of zodra u mij een betaalbevestiging stuurt, komt het patroontje direct naar het door u opgegeven email adres.Zoals altijd is betalen via PayPal ook mogelijk, dan komt er wel een toeslag bij van € 0,50 per betaling.
Zodra de factuur is betaalt stuur ik u direct het patroontje toe.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan Mai Designs NL - de Blog!