donderdag 22 mei 2014

Swapperdeswap Midzomer - de wedstrijd


Beste leden van Swapperdeswap

Wij willen jullie allen uitnodigen om mee te doen aan de eerste Swap Wedstrijd! 

Het winnende ontwerp gekozen door mijzelf wordt als bonus patroon, te weten de Knuffelz@k, als cadeau opgenomen bij het Kidsp@kket van Mai Designs NL, je naam wordt daar zeer zeker bij vermeld!


*Wat moet je doen? 

Ontwerp je eigen Zorgenvreter  
Een zorgenvreter is een knuffelvriendje, met een rits als mond , waar een kindje zijn zorgen en angsten kan instoppen 's avonds, die hij/zij op een papiertje heeft getekend/gekleurd. 

Teken of schilder, maak met papierpropjes of met stofjes en plaats een foto of scan *hier* in de Actiemap. 


**Prijs

De winnaar van het meest originele leuke ontwerp (wordt gekozen door onpartijdig jurylid Rixt als eindjurylid) wint de tweede prijs, eb ontvangt een officieel Mai Designs NL Kidsp@kket (5 patroontjes) 
De winnaar van het van meest praktisch en maakbaar ontwerp (gekozen door mij) wint de hoofdprijs, óók een Mai Designs NL Kidsp@kket, maar Inclusief de door haar ontworpen Zorgenvreter! 

Dit ontwerp zal worden omgezet tot een ECHT patroon om zelf te maken, en zal worden opgenomen in het Kidsp@kket van Mai Designs NL.


**Reglement

Knip, plak, teken met potlood of op de computer, maak een compilatie van stofjes of propjes papier, haak/brei - wat JIJ wilt- een zorgenvreter  

Je MAG er een naaien en echt in elkaar zetten, dat levert géén bonuspunten op. 

Foto's worden in de groep in de actiemap geplaatst. Heb je er echt eentje gemaakt, maak dan een foto en schenk het vretertje aan een lief kindje uit je straat : )


Er kan worden ingezonden van 13-5-2014 t/m 15-06-2014


**Inzendingen 

de inzendingen staan in de officiele Midzomerswap wedstrijd map, maar worden ook **hier** gepubliceerd. Wordt regelmatig aangevuld, neem eens een kijkje :) 


Succes, en wees creatief! 

groetjes, 
het Swapperdeswap team! Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan Mai Designs NL - de Blog!